Tarifes de fisioteràpia a Barcelona

Sesió individual de fisioteràpia

La sessió de fisioteràpia a Barcelona capital i poblacions properes (L’Hospitalet de Llobregat, Cornellà de Llobregat, El Prat de Llobregat i Esplugues de Llobregat) té un preu de 49 euros.

Recordi que li descontarem 5 euros a la seva primera sessió de fisioteràpia.

Abonament de 3 sessions de fisioteràpia

Si necessitarà varies sessions de fisioteràpia li aconsellem l’abonament de 3 sessions que té un descompte de 8 euros amb un preu final de 139 euros.

Abonament de 10 sessions de fisioteràpia

Per tractaments que necessiten una continuïtat i així més sessions de fisioteràpia aconsellem el nostre abonament de 10 sessions que té un descompte total de 90 euros, amb un preu final de 400 euros.

Els nostres fisioterapeutes avaluaran el seu estat i l’aconsellaran de la millor teràpia.  

Fisioteràpia per a empreses a Barcelona

Les sessions de fisioteràpia per empereses les podem realitzar tant, a les instal·lacions de l’empresa, com al domicili de cada treballador. Aquest servei requereix d’una valoració particular de cada cas.

Si us plau, posis en contacte amb nosaltres per a que l’informem.

A tenir en compte en el nostre servei de fisioteràpia a domicili

  • Els nostres preus sempre inclouen el servei a domicili. Les tarifes son definitives i ho inclouen tot. Per tant cap pacient tindrà que pagar pels nostres desplaçaments, material utilitzat, etc. .
  • Pot tenir la tranquil·litat de que qualsevol fisioterapeuta que l’atengui de Fisiollar està col·legiat. Cuidem al màxim el servei professional i de qualitat.
  • Li donem facilitat per a escollir l’hora i el dia de la cita.  Els nostres fisioterapeutes intentaran ajustar-se a l’horari que cada pacient decideixi i en qualsevol cas abans del desplaçament s’acordarà un horari realista.
  • Cada pacient rep una atenció personalitzada. Revisem la seva situació i li proposem la teràpia que considerem que pot ser més eficaç en cada cas. L’objectiu és aconseguir una ràpida recuperació o una millora de la qualitat de vida.
  • En el servei de fisioteràpia per empreses avaluem els processos de treball per a millorar-los atenent a les postures, moviments i esforços realitzats pels treballadors. Gràcies a això evitem que es produeixin lesions, i d’aquesta manera, reduïm el número de baixes laborals. Les sessions de fisioteràpia les podem plantejar a les oficines de l’empresa o al domicili dels treballadors. .
  • Sempre realitzem, sense cap cost, una avaluació inicial de l’estat en el que es troben els clients de la tercera edat i les persones amb patologies neurològiques.
  • La durada de la sessió no es fixa, depèn de l’estat del pacient i de les necessitats de cada sessió. Aproximadament el fisioterapeuta està a la llar del pacient una hora, amb un temps de tractament d’uns 45-50 minuts.
  • A les tarifes per a 5 i 10 sessions no es poden acumular altres promocions.
  • Ens impliquem per complert en el tractament de cada pacient, aconsellant exercicis per a que fora de les sessions de fisioteràpia, puguin continuar amb la seva recuperació.

L’horari d’atenció a Barcelona i les poblacions properes – de 10:00 a les 21:00 de dilluns a divendres  i de 10:00 a 14:00 els dissabtes.