Sempre fisioterapeutes col·legiats

Lògicament, el que desitja qualsevol pacient es que se l’atengui de manera professional, oferint-li el millor servei possible per a que la seva rehabilitació, o la millora del seu estat de salut sigui el més ràpid possible.

Per garantir que tots els pacients que son atesos per Fisiollar rebin sempre les teràpies que garantissin els millors resultats curem al màxim el nivell de coneixement dels nostres fisioterapeutes,  per aqueta raó si contacta amb nosaltres podrà tenir la complerta seguretat de que  qualsevol dels nostres fisioterapeutes està col·legiat.

Al col·legiar-se, el fisioterapeuta disposa d’una assegurança de responsabilitat civil i al mateix temps ha confirmat el seu compromís amb el codi deontològic de la professió.  També assisteix de manera periòdica a cursos que l’ajudin a mantenir actualitzats els seus coneixements.

Saber quines noves teràpies son les que millor estan funcionant, o conèixer l’experiència d’altres, o assistir a tallers de perfeccionament que ajudin a conèixer amb més detall com millorar l’atenció als pacients, es el que permet que moltes persones que confiïn en Fisiollar tinguin la tranquil·litat de que es posen en mans de  professionals compromesos que els ofereixen el millor servei de fisioteràpia possible.

A la pàgina dedicada als fisioterapeutes que  atenen a Barcelona pot veure el número de col·legiat que tenen.

Perfeccionament constant de coneixements

La fisioteràpia és una disciplina de la salut que es troba en constant evolució i actualització. Apareixen constantment noves teràpies, es consolida lo ja après i es van descartant tractaments per altres que ofereixen millors resultats.

Amb aquest ambient tant mutable la única cosa que es pot esperar d’un fisioterapeuta compromès amb la seva professió, i els seus pacients, es que estigui en constant actualització dels seus coneixements.

Coneixent aquesta situació, a Fisiollar ens vàrem proposar oferir als nostres fisioterapeutes cursos i tallers en els que, de manera periòdica, poguessin assegurar la renovació d’aquests coneixements.

D’aquesta manera podem assegurar-li que qui l’atengui a Fisiollar sempre li proposarà les teràpies que en l’actualitat està demostrat que tenen una major eficàcia.  En aquest sentit es pot considerar que aquest punt inicial, que inclou una feina constant d’estudi i aprenentatge dels nostres fisioterapeutes, és un dels més importants, doncs  d’aquesta decisió inicial dependrà una més ràpida tornada a la normalitat o evolució més apreciable en la millora de la seva qualitat de vida.

A Fisiollar som molt respectuosos amb el malestar de totes les persones a les que atenem, i ho fem demostrant aquest respecte també amb la nostra professió, per que volem arribar amb les millors solucions a qui tant espera de nosaltres.

Contacti ara amb els nostres fisioterapeutes

No esperis més i contacta ara amb nosaltres.

Pots trucar-nos per telèfon, o enviar un formulari de contacte. En tots dos casos arribarem a un acord per a quedar un dia i hora específic per desplaçar-nos a la seva llar

A la primera sessió de fisioteràpia a Barcelona et volem descomptar, com a oferta de benvinguda, 5 euros.

Coneix ara  el millor servei de fisioteràpia a Barcelona, i a més a més sense haver de sortir de casa.