Fisioteràpia a Barcelona

Us oferim el servei de fisioteràpia a domicili a tots els barris de Barcelona, també a l’Hospitalet de Llobregat, Esplugues de Llobregat, Cornellà de Llobregat i el Prat de Llobregat.

Fisiohogar
Fisioteràpia a domicili a Barcelona
Acepte nuestra política de protección de datos
  • Sense desplaçar-se de casa

Fisioteràpia a domicili

Necessiteu una sessió de fisioteràpia i no voleu desplaçar-vos a una clínica? ¿Potser pateix una lesió que complica aquest desplaçament? Li resulta més com rebre el fisioterapeuta a casa? Amb Fisiollar això és possible. Ens desplacem a qualsevol lloc de Barcelona. Portem sempre tot el material necessari.

  • Compromís amb la professió

Fisioterapeutes col·legiats

Qualsevol dels fisioterapeutes que us atendran a Fisiohogar es troba col·legiat. És el nostre compromís amb la nostra professió i els nostres pacients. En tots els casos es compta amb una assegurança de responsabilitat civil i es compleix el codi deontològic de la Fisioteràpia.

  • Empreses de Barcelona

Fisioteràpia per a empreses

Us convidem a conèixer els avantatges de la fisioteràpia per a empreses, que us podem oferir tant a les vostres instal·lacions com al domicili de cada treballador. Millorarà l’ambient laboral, es produiran menys lesions i també es reduirà l’absentisme.

Opinions de pacients que van rebre sessions de fisioteràpia

Conegueu què opinen els nostres pacients, així anirà sobre segur quan contacteu amb nosaltres. Comprovarà que estem completament implicats en la seva recuperació.

Fisiohogar
4.7
Basado en 32 reseñas.
powered by Google
ana lopezana lopez
19:21 16 Dec 21
Fa uns quants anys que atén la meva filla i cadascun dels professionals que ha vingut l'han atès de luxe, la fisio que la ve a atendre ara l'entén perfectament i un tracte exquisit
Veturia TVeturia T
19:13 16 Dec 21
El nostre fill de 2 anys i mig és pacient de l'Ana, la fisioterapeuta respiratori. Anna, és molt bona professional i una persona molt amable, educada i afectuosa. Recomanem 100%. Gràcies Ana i Fisiohogar.
Buenaventura AlonsoBuenaventura Alonso
09:56 09 Nov 20
Sóc pacient des de fa...he perdut el compte, més de 10 segur. Quan un professional de la salut, alleuja el dolor, t'aconsella com generar una manera més sa de vida ia més ho fa amb entrega molt molt professional. El resultat és molts: anys de qualitat de vida i relació humana.
Sóc pacient des de fa anys i estic encantat per l'eficàcia, la professionalitat i el bon tracte.
js_loader
Cites en línia

Alta en 5 minuts

Si ho desitgeu podeu seleccionar al nostre servei de cites l’hora i el fisioterapeuta que us atendrà.

Si teniu algun dubte, truqueu-nos per telèfon.

Portem la fisioteràpia allà on estigui el vostre domicili

Localitats on ofereix el servei Fisiohogar

Barcelona, l’Hospitalet de Llobregat, Esplugues de Llobregat, Cornellà de Llobregat i el Prat de Llobregat.

Especialitats de fisioteràpia a Barcelona

Tercera edat

Tractament de problemes musculars, articulars, o recuperació després d’operacions.

Articular i muscular

Per a les lumbàlgies, contractures, tendinitis… tenim teràpies eficaces.

Respiratòria

Teràpies per a persones amb problemes respiratoris, des de nadons fins a gent gran.

Fisioteràpia a l’esport

Practicar qualsevol tipus d’esport cada cop és més freqüent a les ciutats. Ja sigui el ciclisme, la natació, el futbol o córrer per una zona que ens resulti agradable, són nombroses persones les que gaudeixen amb la pràctica del seu esport preferit, alhora que la seva salut també se’n beneficia. Tot i això, les lesions també són freqüents. En aquests casos a Fisiohogar estem a la vostra disposició perquè la seva curació s’aconsegueixi amb les millors garanties, en el menor termini possible.

Fisioteràpia neurològica

Amb la fisioteràpia neurològica podem aconseguir avenços notables a l’estat dels pacients que es veuen afectats per Alzheimer, Parkinson, ictus… En aquests casos millorar el seu estat muscular, treballar l’equilibri i aconseguir que guanyin en independència, són objectius que van a tenir com a conseqüència una millora de la qualitat de vida.

Amb la fisioteràpia a casa els pacients se senten més segurs, i això també permet que els consells sobre exercicis, amb programes creats a mida de les necessitats i situació de cada persona, s’adaptin molt millor al seu entorn.

Us ajudem en la vostra rehabilitació

Tècniques eficaces que redueixen el temps de curació. Més ràpida, menys complicacions.

Si necessiteu que responguem a qualsevol pregunta sobre el nostre servei, podeu enviar-nos un formulari o, si ho preferiu, podeu utilitzar qualsevol altra via de contacte, com el correu electrònic, el telèfon o WhatsApp.

Fisiohogar
Fisioteràpia a domicili a Barcelona
Acepte nuestra política de protección de datos