Fisioteràpia a domicili a Barcelona

Fisioteràpia a empreses

A Fisiollar oferim un servei especialitzar per a empreses, ja sigui a les seves pròpies instal·lacions o a la llar dels treballadors. Podem planificar sessions de fisioteràpia orientades a les seves necessitats. Consulti-ho ara.

Fisioteràpia a domicili

Som un referent a nivell nacional de la fisioteràpia a domicili. Ens desplacem al domicili, per a la seva comoditat, amb tot el material necessari amb la garantia de que les sessions de fisioteràpia seran completes.

Fisioterapeutes col·legiats

A Fisiollar sempre seran fisioterapeutes col·legiats qui els atenguin a la seva llar o a la seva empresa. Som professionals en continua actualització dels nostres coneixements.

Descompte de 5 euros a la teva primera sessió de fisioteràpia a domicili a Barcelona

Volem donar-te la benvinguda a Fisiollar amb un descompte de 5 euros a la teva primera sessió de fisioteràpia. Sabem que si tens l’oportunitat de conèixer-nos, tornaràs a confiar en nosaltres.
Contacta ara amb nosaltres i descobreix, des de la comoditat de la teva llar, com podem ajudar-te a superar nombrosos problemes que amb la fisioteràpia  és senzill tractar i com millorarà la teva qualitat de vida.

Abrir chat
Ahora puede reserva cita con uno de nuestros fisioterapeutas a través de WhatsApp.

Envíenos su mensaje y le responderemos lo antes posible. En la primera sesión le descontamos 5 euros.