Volem ser el teu fisioterapeuta de capçalera a Barcelona

L’esport és practicat cada dia més a les nostres ciutats. Ja sigui de manera amateur, o professional, lo més habitual es que en totes les famílies hi hagi un o més esportistes, que corrin, nedin o els agradi sortir a passejar en bicicleta.

Tot i que els beneficis de la pràctica de qualsevol esport, sempre que es realitzi amb moderació i controlant l’estat de salut, son evidents per qualsevol persona que sigui constant, no s’ha de passar per alt que aquest increment del número de practicants hagi fet generat una elevació notable de les lesions associades.

Qualsevol lesió mal curada, o que es repeteixi masses vegades, pot ocasionar la retirada definitiva de la pràctica esportiva, o inclús pot afectar a la vida diària i laboral.

A Fisiollar volem estar al seu costat, per a que ens consideris el teu  fisioterapeuta de capçalera, i pots recórrer a nosaltres cada vegada que ho consideris necessari.

Per la nostra experiència en lesions esportives t’aconsellarem la millor teràpia per a una ràpida i complerta curació. Aportarem la solució que necessites per a que cap lesió faci perillar la teva pràctica esportiva.

Fisioteràpia a esdeveniments esportius

Si en el cas dels esportistes que practiquen pel seu compte qualsevol esport ens podem desplaçar al seu domicili, en el cas dels esdeveniments o competicions esportives podem organitzar un servei de fisioteràpia que atengui als participants amb sessions d’estiraments, massatges descontracturants o de descàrrega i exercicis de potenciació.

Amb aquest servei de fisioteràpia a esdeveniments s’està assegurant que  el risc de lesions dels participants es redueixi, en el cas de produir-se algun problema muscular l’atenció serà ràpida i a més, com benefici complementari, es millorarà la imatge de l’organització de l’acte.

Si desitja que l’informem amb més detall sobre l’atenció domiciliaria d’esportistes, o l’assistència a esdeveniments esportius, posis en contacte en contacte amb nosaltres i resoldrem tots els seus dubtes.

Fisioteràpia per particulars

Has tingut alguna lesió practicant un esport?

Estàs a casa reposant però no millores?

Sents que no estàs fent lo correcte i tens por de l’evolució de la teva lesió?

No esperis més temps i contacta amb nosaltres ara. Acordarem amb tu una hora i dia per desplaçar-nos al teu domicili i revisar el que et succeeix, per acabar realitzant una sessió de fisioteràpia que comenci a portar-te a la millora que necessites. També t’aconsellarem sobre el que has de fer per a recuperar-te en el menor temps possible sense riscos ni recaigudes.

Confia en Fisiollar.