Malalties respiratòries

A fisioteràpia oferim tractament personalitzat per diferents tipus de  malalties que afecten a la funció respiratòria.

  • Asma
  • Fibrosis quística
  • Abscessos pulmonars
  • Pneumònia
  • EPOC
  • Diferents malalties neuromusculars

Per evitar els esforços que suposen els desplaçaments a una clínica, o inclòs la contaminació de l’ambient, és especialment indicada la fisioteràpia a domicili.

Son els nostres fisioterapeutes qui es desplacen a la seva llar.

Tècniques per la fisioteràpia respiratòria

Quan atenem a un pacient afectat per alguna patologia respiratòria apliquem tècniques com el  drenatge postural, el control de la respiració diafragmàtica, la tos provocada o li proposem la realització d’exercicis que aconsegueixin una expansió toràcica. Inclòs en casos a on es molt més complicat la col·laboració del pacient, per exemple, en el cas de nadons que tenen les seves vies respiratòries amb una gran quantitat de mucositat, tenim la pràctica i els coneixements necessaris per aconseguir un alleujament immediat.

A Fisiollar contem amb fisioterapeutes que coneixen perfectament la seva professió i que sempre li recomanaran allò que millors resultats li donarà en el seu cas, o que actuaran de la manera més diligent i eficaç.

Al arribar al domicili del pacient ens interessarem pel diagnòstic mèdic i avaluaríem la seva situació.

Una clara millora de la funció respiratòria

L’objectiu sempre es el mateix amb independència de la patologia de cada pacient. Busquem que es millori la funció respiratòria i que s’aconsegueixi un millor control sobre aquesta funció en el períodes de crisi. Que sigui el propi pacient qui comenci a ser conscient de que pot tenir un major control de la seva malaltia reduint els símptomes.

Mitjançant l’eliminació de les secrecions traqueobronquials que obstaculitzen la normal respiració per a que sigui complerta i profunda, o mitjançant l’expansió toràcica, el que aconseguim es que l’alleujament sigui real i el pacient pugui estar més relaxat.

Al millorar la funció respiratòria s’aconsegueix una major implicació a la realització d’exercicis doncs millora la qualitat de vida.

Fisioteràpia respiratòria a domicili a Barcelona

A  Fisiollar portem les solucions al seu domicili

Som nosaltres qui ens desplacem, amb tot el material necessari, a la hora acordada amb els nostres pacients.

El nostre servei a domicili a Barcelona no té cap cost addicional, amb independència del barri a on visqui.

A les zones del nostre servei també s’inclouen l’Hospitalet de Llobregat, Cornellà de Llobregat, El Prat de Llobregat i Esplugues de Llobregat.

No esperi més. Contacti ara amb Fisiollar i tindrà a la seva disposició un fisioterapeuta que l’atendrà a la seva llar.