fisioterapeutas teléfono

  Per poder enviar el formular ha d’acceptarl'avis legal y la política de privacitat i protecció de dades: (marqui la casella)

  Fisiollar ha fet possible la fisioteràpia a domicili a Barcelona, amb un servei de més qualitat.

  Comprovi ara, des de la comoditat de casa seu, com es possible rebre sessions de fisioteràpia rebent el benefici de les teràpies més eficaces i avançades de mans de fisioterapeutes col·legiats.

  Ens desplacem a tots els barris de Barcelona

  A vegades, al sortir de casa per a anar a una clínica de fisioteràpia es converteix en un problema per si sol ja que hi ha patologies que provoquen limitacions físiques importants, o pot ser que l’estat d’ànim del pacient no ho permeti i encara menys patir temps d’espera a la saleta.

  És per aquest motiu que la fisioteràpia a domicili demostra ser una de les millor opcions per a qualsevol persona, però sobre tot per a qui tenen més problemes per sortir de casa per motius físics o anímics.

  Fisiollar ha fet possible l’atenció a la ciutat de Barcelona, amb independència del barri a on siguis. Ens podem desplaçar a qualsevol zona de la ciutat: Sants, Horta, Poble Nou, la Barceloneta…

  Oferim el mateix servei a qualsevol barri ja que els fisioterapeutes de Fisiollar es desplacen amb tot el material necessari.

  Per cert, el preu de cada sessió es sempre el mateix! No cobrem per kilòmetres recorreguts. Oferim sempre un preu tancat.

  Si vols que les teves sessions de fisioteràpia et resultin més econòmiques, aprofita els nostres abonaments amb importants descomptes.

  Tan senzill com contactar i programar la cita

  La única cosa que has de fer per rebre a un dels nostres fisioterapeutes al teu domicili  es posar-te en contacte amb nosaltres per programar la hora i el dia més adient per tu. Intentarem, dins del que sigui possible, atendre les teves preferències

  De manera puntual el nostre fisioterapeuta es presentarà al teu domicili per començar amb les sessions. Abans s’interessarà pel teu estat de salut i per conèixer amb detall el que et succeeix i poder recomanar-te la teràpia que consideri més eficaç per al teu cas.

  Així treballem a Fisiollar

  El sistema d’atenció a pacients és tan senzill com pots veure a la gràfica que hem preparat.

  Volem facilitar-te la tornada a la salut, per aquest motiu a Fisiollar ho hem planejat per que des de la manera més còmoda y eficaç puguis beneficiar-te de les sessions de fisioteràpia.

  01 Contacta amb nosaltres

  Ens pots trucar al número de telèfon 722612083, i t’atendrà un dels nostres fisioterapeutes.

  També pots enviar-nos un formulari que es troba en aquesta mateixa pàgina.

  Utilitza la via de contacte que et sigui més còmode.

  02 Anem a on diguis

  Quedarem en un dia i hora per a la teva primera sessió de fisioteràpia, que com saps té el mateix preu amb independència d’on visquis, sempre que sigui una zona amb cobertura de Fisiollar.

  Un dels nostres fisioterapeutes es desplaçarà a la teva llar i portarà tot el material necessari.

  03 Evaluem el que necessites

  El nostre fisioterapeuta et demanarà informació per saber el eu estat de salut i la naturalesa del teu malestar per valorar quin pot ser la millor teràpia. .

  La intenció és que la teva recuperació s’aconsegueixi en el menor temps possible, per que d’aquesta manera també garantim  una millor cura.

  Si estem davant de qualsevol tipus de malaltia  crònica també mirem que el pacient arribi a millorar el seu estat de salut aconseguint una major independència a les seves activitats de la vida diària i millorant així la seva qualitat de vida.

  04 Sessió de fisioteràpia

  Durant el temps pactat realitzarem la sessió de fisioteràpia i la complementarem amb recomanacions sobre exercicis que  aconsegueixin la implicació activa del pacient per a  aconseguir una millor i més ràpida curació o millora del seu estat de salut.