Quan els desplaçaments més petits resulten dolorosos i fins i tot perillosos, o en alguns casos impossibles, es quan la fisioteràpia a domicili demostra la seva major utilitat.

En pacients d’edat avançada, o en aquells que tenen algun tipus de problema muscular i/o articular, o qui per qualsevol tipus d’accident, o lesió veuen la impossibilitat de sortir de casa, el més prudent es  que sigui el fisioterapeuta qui es desplaci al domicili del pacient, i en un lloc tranquil i conegut es comencin les sessions de rehabilitació.

Fisiollar està especialitzada en la fisioteràpia a domicili, que ofereix a:

  • Barcelona
  • Hospitalet de Llobregat
  • Cornellà de Llobregat
  • El Prat de Llobregat
  • Esplugues de Llobregat

Quan estem davant de pacients que han tingut qualsevol tipus de traumatisme del que s’espera una recuperació total, intentem que aquesta curació es produeixi en el menor termini possible de temps.

No obstant quan parlem de pacients amb malalties cròniques, i si a més a més  son gent gran, el que intentem és que el pacient s’impliqui de manera continua en la seva recuperació que li permet conservar el màxim temps possible la seva  autonomia, i al mateix temps garanteix una millor qualitat de vida.

En tot moment oferim consells per a una adaptació més segura a les limitacions que imposi la situació  del pacient, ja que no només s’ha de buscar una millora sinó també s’ha d’evitar que es produeixin més lesions en un futur.

Cada dia, a la fisioteràpia, ens trobem amb pacients que pateixen artrosi o artritis, i que han vist notablement disminuïda la seva mobilitat, i que a més sol estar acompanyada  per dolor o incapacitat per les feines més habituals de la vida diària i les de  la seva llar.

També son freqüents els casos de  lumbàlgies, tendinitis, contractures… en les que les sessions de fisioteràpia aconsegueixen una notable millora dels símptomes.

Pot ser que amb una o dos sessions el pacient decideixi que ja no necessita més el servei, però hi ha certes malalties cròniques molt avançades que es probable que les sessions de fisioteràpia es tinguin que repetir amb certa freqüència i en un termini llarg de temps.  En aquests casos aconsellem que es contractin abonaments de 10 sessions ja que implica un estalvi de 5 euros per sessió.

Als tractaments de més duració sempre proposem exercicis als nostres pacients  per a que ells puguin realitzar-los sempre que sigui possible, de tal manera, la millora del seu estat no només dependrà de les sessions amb el fisioterapeuta.